Test IT Online webinars

Aegolius verzorgt minstens twee keer per maand een webinar over verschillende functionaliteiten binnen Test IT Online. Deze webinars helpen u niet alleen op weg met Test IT Online; u kunt ook uw reeds opgedane kennis verder uitbreiden. De webinars hebben twee moeilijkheidsgraden: basis en verdieping.

Basis

Bent u een nieuwe gebruiker van Test IT Online en wilt u graag op weg geholpen worden? Dan is de Test IT Online basis webinar net wat voor u.

De Test IT Online basistraining is uitermate geschikt voor nieuwe gebruikers. Wilt u graag op weg worden geholpen? Dan is de Test IT Online basis webinar net wat voor u.
De basis-webinar start met een algemene introductie over Test IT Online. Hierbij hoort een korte rondleiding binnen de omgeving en wordt aan u uitgelegd waar u wat kan vinden. Na de algemene introductie volgt een uitleg over de module waarbij u middels een voorbeeldmodule alle benodigde kennis kunt opdoen. Als laatste wordt er uitleg gegeven over het gebruik van vouchers en het uitnodigen van deelnemers.

Verdieping

Maakt u al langer gebruik van Test IT Online en bent u op zoek naar meer diepgang? Dat kan! In een verdiepende webinar worden verschillende thema's behandeld waarbij u zelf kunt kiezen over welk thema(s) u meer wilt leren. Een verdiepende webinar duurt, evenals de basisvariant, ongeveer zestig minuten.

De huidige thema's die in de verdiepende webinars worden behandeld zijn:

Verzamelpagina's en Leerarrangementen
Deze functionaliteiten binnen Test IT Online zijn alleen beschikbaar voor gebruikers met een Test IT Pro-licentie. De webinar kan wel door iedereen gevolgd worden. Tijdens deze sessie wordt verteld hoe verzamelpagina's aangemaakt en ingesteld kunnen worden. Daarna komen de instellingen van de verzamelpagina's aan bod en wordt er afgesloten met het inlinken van de modules.

Opleidingsadvies en eindscherm
Een goed opleidingsadvies geven is noodzakelijk om te bepalen aan welke onderdelen de deelnemer nog aandacht dient te schenken. In deze webinar wordt uitgelegd hoe dynamische feedback ingesteld en doorgelinkt kan worden. Daarnaast worden de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het opleidingsadvies uitgelegd. Het tweede deel van de webinar omvat het eindscherm: hoe moet een eindscherm worden ingesteld en welke tegels kunnen er worden gebruikt? De webinar wordt afgesloten met het ophalen van het opleidingsadvies in het eindscherm.

Rapportages en templates
In deze sessie maken gebruikers kennis met rapportages en wordt uitgelegd hoe deze kunnen worden aan- en opgemaakt. Daarnaast worden de tegels behandeld: welke tegels zijn er en wat zijn de mogelijkheden daarvan? Een gedeelte van de webinar zal zich ook bezighouden met het gebruiken en instellen van verschillende templates.

AVG/GDPR
Sinds mei 2018 is de AVG/GDPR-wetgeving van kracht. Hierdoor zijn de regels over het bewaren van persoonsgegevens flink aangescherpt. In deze webinar buigen we ons over verschillende beheerdertools; hoe kunnen gebruikers worden toegevoegd en verwijderd, hoe kunnen organisationele gegevens worden aangepast en hoe kan data worden geanonimiseerd en verwijderd? Ook wordt het melden van een AVG-melding behandeld.

Toegang op verzoek
In deze webinar draait het om het toegang geven van deelnemers op verzoek (Voucher on Demand). Tijdens de sessie wordt uitgelegd hoe Voucher on Demand kan worden aangezet en hoe het formulier ingesteld dient te worden. Ook wordt behandeld welke gegevens van de deelnemers gevraagd moeten worden.

Na elke webinar is er ruimte om vragen te stellen; zowel vragen met betrekking tot de behandelde onderwerpen als vragen met betrekking tot andere Test IT Online functionaliteiten zijn welkom.

De Test IT Online webinars zijn een gratis service die vanuit Aegolius wordt aangeboden. Wilt u gebruik maken van deze service? Meld u dan nu aan voor een van de webinars.

 

Meld u aan

 

 

 

Test IT B.V.

Hoge Traan 22
9351 VV Leek
Tel: +31 (0)594 72 60 00
KvK: 61111139
BTW: 854211354B01