Training

Om u op weg te helpen met Test IT Online of om uw kennis verder uit te breiden worden er verschillende gebruikerstrainingen georganiseerd.

Test IT Online basis

Als u zelf aan de slag gaat met het ontwikkelen van modules in Test IT Online en u wilt graag op weg geholpen worden, dan kunt u deelnemen aan de Test IT Online basis gebruikerstrainingen.
De trainingen worden georganiseerd door Aegolius en vinden twee keer per jaar op verschillende locaties in Nederland plaats. Het aanmeldformulier vindt u hier.

 

Test IT Online gevorderd

Voor de meer ervaren Test IT Online gebruikers worden bijeenkomsten georganiseerd om kennis en ervaring met elkaar te delen, nieuwe functionaliteiten te bespreken en verdieping aan te brengen. Klik hier om u aan te melden.

 

Tarieven

Wilt u deelnemen aan een training dan bedragen de kosten € 50,- per dagdeel, per deelnemer. Heeft u een Test IT Online licentie met extra support? Dan ontvangt de eerste deelnemer met een Pro Support 50% korting op de gebruikstraining. Het voordeel loopt verder op als u Enterprise support heeft. U kunt dan vijf personen kosteloos inschrijven.

 

Instructievideo's

Wist u dat u in Test IT Online ook een helpfunctie vindt waarin instructievideo's staan en u een stapsgewijze beschrijving kunt vinden van de meeste functies en ontwikkelstappen? De helppagina is permanent toegankelijk voor ontwikkelaars.

 

 

Test IT B.V.

Hoge Traan 22
9351 VV Leek
Tel: +31 (0)594 72 60 00
KvK: 61111139
BTW: 854211354B01