e-Learning

page icon

Met Test IT Online maakt u eenvoudig theorie en e-learningmodules, waarbij het overbrengen van kennis en het geven van instructies centraal staat. Het is ook mogelijk om de e-learningmodule, of delen daarvan, te koppelen aan een behaald testresultaat.

E-learningmodules worden onder andere ingezet bij opleidingen, (opfris) trainingen, instructies voor nieuwe werkwijzen, implementaties van (nieuwe) systemen en instructies voor regels en beleid.

Als u een e-learningmodule ontwikkelt kunt u gebruikmaken van verschillende werkvormen:

 

 • Een titelpagina  info

  Een titelpagina is een volledige tekstpagina waar u informatie op kwijt kunt. Een titelpagina wordt veelal gebruikt om theorie in de vorm van tekst aan te bieden.

 • Tekst en afbeeldingen  info

  Naast het plaatsen van tekst is het ook mogelijk om een afbeelding toe te voegen. De afbeelding kan ter verduidelijking van de theorie worden gebruikt of juist ter decoratie.

 • Meerkeuzevragen met feedback  info

  Door het toepassen van meerkeuzevragen met feedback kunnen deelnemers zien of zij de (geleerde) theorie beheersen. De deelnemers geven antwoord op een vraag en afhankelijk van het antwoord krijgen zij automatisch feedback. In de feedback kunt u bijvoorbeeld verwijzen naar een theoriegedeelte dat moet worden bekeken om het correcte antwoord te vinden.

 • Interactieve simulaties  info

  Een interactieve simulatie is een werkvorm waarbij de deelnemer leert om achtereenvolgende handelingen op de juiste wijze uit te voeren. Bij een interactieve simulatie gaat de deelnemer automatisch verder naar de volgende vraag/opdracht (het volgende scherm) wanneer er een correct antwoord is gegeven.

 • Hotspots  info

  Een hotspot is een werkvorm waarbij de cursist kan klikken op onderdelen/gebieden in het scherm waarover extra uitleg kan worden gegeven. Per scherm kunnen meerdere hotspots worden aangemaakt.

 • Documenten en instructies  info

  Vanuit elke pagina kan een verwijzing naar (kennis)documenten, werkinstructies, beleidsdocumenten of webpagina's worden toegevoegd waar cursisten meer informatie kunnen vinden.

 • Eigen lay-out en huisstijl  info

  U kunt ervoor kiezen om de e-learningmodule helemaal op uw organisatie af te stemmen door uw eigen lay-out en huisstijl te gebruiken.

Werkvorm Meerkeuzeitem uitgebreide feedback
zoom_inMeerkeuzeitem met ...
Werkvorm Hotspot
zoom_inHotspot
Werkvorm Interactieve simulatie
zoom_inInteractieve simulatie
Werkvorm Matchen
zoom_inSleepitem Matchen

Wat kunt u nog meer?

Als u een e-learningmodule heeft gemaakt, dan kunt u door middel van Test IT Online kandidaten uitnodigen, beheren en herinneringen sturen. Er is ook een wizard om kandidaten te begeleiden naar het juiste onderdeel. U stelt de navigatie in op basis van uw voorkeuren en u kunt de voortgang en resultaten van de kandidaten monitoren.

 

 

Test IT B.V.

Hoge Traan 22
9351 VV Leek
Tel: +31 (0)594 72 60 00
KvK: 61111139
BTW: 854211354B01