Zelf ontwikkelen

Zelf ontwikkelen

Met Test IT Online kunt u eenvoudig zelf toetsen, testen, e-Learningmodules, EduGames en enquêtes ontwikkelen. U kunt zoveel modules ontwikkelen als u zelf wilt. Na het ontwikkelen van de modules kunt u de deelnemers gemakkelijk uitnodigen.

Heeft u een licentie in Test IT Online dan kunt u verschillende instructievideo's bekijken om u op weg te helpen. Met een licentie heeft u ook toegang tot bestaande modules. Deze modules kunt u naar uw eigen account kopiëren en eventueel aanpassen, zodat u de modules ook kunt inzetten voor uw specifieke doel, project, opleiding of klant. Zo heeft u bijvoorbeeld toegang de bibliotheek van 'Medewerker van de 21ste eeuw', waarin verschillende e-Learningmodules, toetsen en EduGames staan. Eén van de beschikbare e-learningmodules is de module Bescherming van informatie en privacy binnen organisaties.

Gaat u zelf aan de slag met het ontwikkelen van verschillende modules, dan zal het u opvallen dat u keuze heeft uit verschillende instellingsmogelijkheden en diverse werk- en vraagvormen.

 

Tweetalig

Het Test IT Online platform ondersteunt zowel Nederlands als Engels. De weergavetaal is per gebruiker in te stellen. Zo kunnen twee ontwikkelaars in twee verschillende talen in dezelfde omgeving werken!

 

Bent u benieuwd of Test IT Online ook iets voor u kan betekenen? Registreer dan voor een gratis licentie en ga direct aan de slag!

 

 

Test IT B.V.

Hoge Traan 22
9351 VV Leek
Tel: +31 (0)594 72 60 00
KvK: 61111139
BTW: 854211354B01