Zelf ontwikkelen

Zelf ontwikkelen

Met Test IT Online kunt u eenvoudig zelf toetsen, testen, e-Learningmodules, EduGames en enquêtes ontwikkelen. U kunt zoveel modules ontwikkelen als u zelf wilt. Na het ontwikkelen van de modules kunt u de deelnemers gemakkelijk uitnodigen.

Heeft u een licentie in Test IT Online dan kunt u verschillende instructievideo's bekijken om u op weg te helpen. Met een licentie heeft u ook toegang tot bestaande modules. Deze modules kunt u naar uw eigen account kopiëren en eventueel aanpassen, zodat u de modules ook kunt inzetten voor uw specifieke doel, project, opleiding of klant. Zo heeft u bijvoorbeeld toegang de bibliotheek van 'Medewerker van de 21ste eeuw', waarin verschillende e-Learningmodules, toetsen en EduGames staan. Eén van de beschikbare e-learningmodules is de module Bescherming van informatie en privacy binnen organisaties.

Gaat u zelf aan de slag met het ontwikkelen van verschillende modules, dan zal het u opvallen dat u keuze heeft uit verschillende instellingsmogelijkheden en diverse werk- en vraagvormen.

Bent u benieuwd of Test IT Online ook iets voor u kan betekenen? Registreer dan voor een gratis licentie en ga direct aan de slag!

 

 

Test IT B.V.

Hoge Traan 22
9351 VV Leek
Tel: +31 (0)594 72 60 00
KvK: 61111139
BTW: 854211354B01