Rapportages

page icon

Test IT Online biedt vele functionaliteiten in één online platform. Zo kunt u onder andere modules ontwikkelen, toetsen/ testen afnemen en ook kunt u verschillende rapportages maken om inzicht te krijgen in de testresultaten.

Eenvoudig kunt u de voortgang van de kandidaten monitoren of (tussentijds) resultaat zien. Zo heeft u de mogelijkheid om eventueel nog bij te sturen of u kunt al voorlopige conclusies trekken. De resultaten kunt u op elk moment genereren. Een kandidaat ontvangt een rapport zoals u dat heeft ingesteld.

In Test IT Online kunt u de volgende rapportages maken:

 

 • Itemanalyse rapportage  info

  Door middel van itemanalyse worden de grootste knelpunten inzichtelijk gemaakt. Dit rapport geeft inzicht in hoe goed of slecht elke vraag is beantwoord. Dit kan belangrijk zijn om focus aan te brengen in een training of voor extra uitleg.

 • Resultaten rapportage  info

  U kunt zelf kiezen of u inzicht wilt krijgen in de resultaten per deelnemer, per groep, per afdeling of in het totaalresultaat. De rapportages ziet u direct op het scherm. Ook kunt u de resultaten voor verdere analyse exporteren naar Excel.

 • Vraag-antwoord rapportage  info

  De kandidaat krijgt door middel van een vraag- antwoordrapportage inzicht de goede en foute antwoorden van de door hem/haar gemaakte test, toets of examen. U voldoet hiermee ook aan het inzagerecht van kandidaten bij officiële examens. Uiteraard ziet de kandidaat alleen de vragen en antwoorden die zij/hij heeft beantwoord.

 • Ruwe test data  info

  Alle aanwezige data in een module kunnen worden geëxporteerd naar Excel. Deze zogenaamde ruwe data kan worden bewerkt voor verdere analyses en voor het maken van rapporten.

 • Certificaten  info

  Vanuit Test IT Online kunt u deelnemers direct na afloop van een test de mogelijkheid geven om een certificaat te downloaden. U kunt er ook voor kiezen om certificaten achteraf te verspreiden. Bijvoorbeeld nadat iedereen de test heeft gemaakt of bij een officiële uitreiking. U stelt vooraf in welke score behaald moet zijn, om een certificaat (diploma) te mogen ontvangen. Op basis van een vooraf ingesteld sjabloon kunt u een certificaat in uw eigen huisstijl ontwerpen.

Dashboard
zoom_inDashboard
Item analyse
zoom_inItem analyse
Individuele rapportage
zoom_inIndividuele rapportage
Certificaat
zoom_inCertificaat

Handige functies

De rapportages die in Test IT Online gemaakt worden zijn geheel naar eigen wens in te richten en op te maken. De resultaten die uit de rapportage voortkomen zijn gemakkelijk te exporteren naar Excel. Voor het maken van uitgebreide analyses is een Excel plug-in beschikbaar.

 

 

Test IT B.V.

Hoge Traan 22
9351 VV Leek
Tel: +31 (0)594 72 60 00
KvK: 61111139
BTW: 854211354B01