Documentatie

page icon

Met Test IT Online is het mogelijk om digitaal naslagwerk te maken en beschikbaar te stellen aan kandidaten. Het naslagwerk wordt taakstappen genoemd. In de taakstappen worden stap voor stap de handelingen of processen uitgelegd. De taakstappen zijn door de kandidaat gemakkelijk te downloaden als een PDF-bestand. Kandidaten kunnen de taakstappen bijvoorbeeld gebruiken tijdens een klassikale training of ze kunnen het document achteraf nog eens bekijken.

De taakstappen worden onder andere toegepast bij ontwikkeling van trainings- en opleidingsmaterialen, documenten van softwarehandleidingen en bij formulering van instructies bij procesbeschrijving.

Zelf maken

In Test IT Online ontwikkelde e-learningmodules kunnen gemakkelijk met één druk op de knop worden omgezet naar een taakstappenmodule. Het voordeel hiervan is dat de inhoud van de e-learningmodule en het naslagwerk gelijk is.

In de taakstappen wordt er tekst aan de linkerkant getoond en de afbeelding komt rechts te staan. De afbeelding kunt u voorzien van hotspots om zo een goede gebruikshandleiding te maken.

Als u taakstappen maakt, dan kunt u dit naar eigen wens inrichten en opmaken. Zo kunt u:

 

  • Opmaakprofielen vooraf instellen
  • De content gebruiken uit de theorie modules
  • Hoofdstukken indelen in hoofd- en subparagrafen
  • Een inhoudsopgave aan- of uitzetten
  • De taakstappen printen
Instellingen
zoom_inInstellingen
Genereren PDF
zoom_inGenereren PDF

 

 

 

Test IT B.V.

Hoge Traan 22
9351 VV Leek
Tel: +31 (0)594 72 60 00
KvK: 61111139
BTW: 854211354B01